Gratis voorjaarsopruiming wintercollectie maart 2024
07 maart 2024

Om plaats te maken voor de zomercollectie houdt Kledingbank Dieren, onderdeel van Stichting Strak, weer de jaarlijkse voorjaars-opruimingsactie. Alle winterkleding wordt van 13 t/m 15 maart tijdens de openingstijden van de kledingbank gratis aangeboden aan iedereen die interesse heeft in goede, nette tweedehandskleding.

Kledingbank Dieren is voor iedereen vrij toegankelijk. Een Gelrepas is dan ook niet nodig. Er is een breed aanbod aan baby/kinder-, dames- en herenkleding. Een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd en komt ten goede aan de kledingbank.

Van 20 t/m 22 maart is de kledingbank gesloten voor inname en uitgifte. Vanaf 27 maart treft u de zomercollectie in de rekken.

Kledingbank Dieren vindt u in het Duijnhuis aan de van der Duijn van Maasdamstraat 63 in Dieren. Openingstijden: wo: 10.30 – 12.30 uur, do: 14.00 – 16.00 uur en vr: 10.30 – 12.30 uur